Hier volgen wat algemene tips om net iets meer geld uit je tijd op internet te persen en/of je geldverdien avonturen te vergemakkelijken. Specifieke tips die voor 1 bedrijf gelden vindt je op de volgende pagina's (Verdien Euro's en Verdien Dollars). Heb jij ook een goede tip? Stuur hem via e-mail naar me toe en verdien een maand lang jouw link onder aan de pagina van deze site!! (Dat mag ook een van jouw referral links zijn!!!)

  • Wees realistisch: verwacht niet dat je schatrijk zult worden van dit soort get paid to bedrijven. Ga ervanuit dat je een leuk extraatje kunt verdienen waarbij je jezelf af en toe op bijvoorbeeld een extra DVD'tje kunt trakteren.
  • Lees je e-mail zo vaak mogelijk: veel betaalde e-mails zijn maar een paar dagen geldig, daarna krijg je niet meer betaald. Zorg dus dat je op tijd je mailtjes leest, als je je mail elke dag leest krijg je altijd betaald!
  • Let op de timers: Veel betaalde links, of ze nou in een e-mail of op een website staan hebben een timer. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld minstens 20 seconden op de site van de adverteerder moet blijven voordat je uitbetaald krijgt. Let daar op en verlaat de site pas nadat er zoiets staat als "credit received" of "je verdiensten zijn toegevoegd"
  • Zet je get paid to click bedrijven in een aparte map in je favorieten: op deze manier heb je ze op een rijtje en kan je regelmatig langs al deze sites surfen om op de betaalde links te klikken. Doe dit minstens 1 keer per week om zoveel mogelijk te verdienen.
  • Klik alles aan als er naar je interesses gevraagd wordt: Veel get paid to bedrijven vragen naar je interesses als je je aanmeldt. Klik zoveel mogelijk interesses aan (of allemaal als dat kan) want dan krijg je ook het maximale aantal betaalde links/e-mails, etc.
  • Blijf proberen: soms werkt een betaalde link niet. Klik dan nog eens op de link en werkt ie dan nog niet probeer het eventueel een dag later nog eens. Gaat het om een betaalde e-mail dan is er vaak op de site van het betreffende get paid to read bedrijf ook een pagina waarop de links staan waar je nog niet op geklikt hebt. Ga naar die pagina en klik dan daar op de link.
  • Vooral doorgaan: Denk niet na een paar dagen "goh, dat schiet niet op. ik kap ermee!" Het geld verdienen gaat meestal met centen tegelijk en dat kan in het begin ontmoedigend zijn. Maar als je gewoon doorgaat met het klikken op betaalde links dan zul je zien dat je na verloop van tijd regelmatig een betaling op je rekening krijgt. (Dat hangt wel af van hoeveel bedrijven je lid van bent natuurlijk.)
  • Meld je niet bij teveel bedrijven aan: Als je lid wordt van teveel bedrijven dan kan het zijn dat je niet op tijd al je mailtjes kan lezen en dat mailtjes dan niets meer waard zijn en je mailbox volloopt.
  • Respecteer het feit dat de get paid to bedrijven ook geld moeten verdienen: de get paid to bedrijven moeten natuurlijk geld verdienen anders kunnen ze jou misschien niet betalen omdat ze failliet gaan. Dus als er gevraagd wordt om een zoekopdracht te maken in een zoekmachine doe dat dan ook, daar verdienen zij aan. En als een site een pop-up advertentie heeft druk die pas weg als ie helemaal geladen is, zodat ze daar ook geld aan verdienen.
  • Promoot je referral URL's: stuur je vrienden en familie een e-mail met je referral URL en probeer ze te overtuigen dat ze ook lid moeten worden van de get paid to bedrijven waar jij lid van bent. Als je een eigen website hebt, zet je referral URL's erop. Heb je geen site? promoot je referral URL dan via Dutchleader, Klikkaa, Superpromotie, Link Promoter of Superrotator. Of adverteer ermee op een andere site.

Met de uitleg op de voorgaande pagina's en met deze tips in je achterhoofd ben je er helemaal klaar voor om geld te gaan verdienen. Dus is het nu de hoogste tijd geworden om ook echt geld te gaan verdienen, nietwaar? Op de volgende pagina vind je Nederlandstalige bedrijven die je in Euro's uitbetalen rechtstreeks op je bank-of girorekening. Meldt je aan bij zoveel mogelijk bedrijven als je wilt, het is toch gratis!! Wil je nog meer verdienen dan heeft de pagina daarna een overzicht van buitenlandse bedrijven die in Dollars uitbetalen.

<<<< Termen enzo

˄Home˄

Verdien Euro's >>>>