Hier volgen wat algemene tips om net iets meer geld uit je tijd op internet te persen en/of je geldverdien avonturen te vergemakkelijken. Specifieke tips die voor 1 bepaalde site gelden vindt je op de volgende pagina's (Verdien Euro's en Verdien Dollars). Heb jij ook een goede tip? Stuur hem via e-mail naar me toe en verdien een maand lang jouw link op de voorpagina pagina van deze site!! (Dat mag ook een van jouw referral links zijn!!!)

  • Wees realistisch: verwacht niet dat je schatrijk zult worden van get paid to sites. Ga ervanuit dat je een leuk extraatje kunt verdienen, waarbij je jezelf af en toe op bijvoorbeeld een extra game of een etentje ofzo kunt trakteren.
  • Lees je e-mail zo vaak mogelijk: veel betaalde e-mails zijn maar een paar dagen geldig, daarna krijg je niet meer betaald. Zorg dus dat je op tijd je mailtjes leest, als je je mail elke dag leest krijg je altijd betaald!
  • Let op de timers: Veel betaalde links, of ze nou in een e-mail of op een website staan hebben een timer. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld minstens 20 seconden op de site van de adverteerder moet blijven voordat je uitbetaald krijgt. Let daar op en verlaat de site pas nadat er zoiets staat als "credit received" of "je verdiensten zijn toegevoegd"
  • Zet je get paid to click sites in een aparte map in je favorieten: op deze manier heb je ze op een rijtje en kan je regelmatig langs al deze sites surfen om op de betaalde links te klikken, aan speleltjes mee te doen of om als je toch al iets wilde gaan bestellen, dat via een van deze sites te doen om cashback te verdienen. Doe dit zo vaak als je kan of wilt om zoveel mogelijk te verdienen.
  • Klik alles aan als er naar je interesses gevraagd wordt: Veel get paid to sites vragen naar je interesses als je je aanmeldt. Vink zoveel mogelijk interesses aan (of allemaal als dat kan) want dan krijg je ook het maximale aantal betaalde links/e-mails, etc. Uiteraard wel letten op de interesses die nergens op slaan, dus niet bijvoorbeeld "ik ben een man" en "ik ben een vrouw" allebei aanvinken. 
  • Vooral doorgaan: Denk niet na een paar dagen "goh, dat schiet niet op. ik kap ermee!" Het geld verdienen gaat meestal met centen tegelijk en dat kan in het begin ontmoedigend zijn. Maar als je gewoon doorgaat met het klikken op betaalde links dan zul je zien dat je na verloop van tijd regelmatig een betaling op je rekening krijgt. (Dat hangt wel af van hoeveel sites je lid bent natuurlijk.)
  • Meld je niet bij teveel sites aan: Als je lid wordt van teveel GPT sites dan kan het zijn dat je niet op tijd al je mailtjes kan lezen en dat mailtjes dan niets meer waard zijn en je mailbox volloopt.
  • Respecteer het feit dat de get paid to sites ook geld moeten verdienen: de get paid to sites moeten natuurlijk geld verdienen anders kunnen ze jou misschien niet uitbetalen. Dus als er gevraagd wordt om bijvoorbeeld een zoekopdracht te maken in een zoekmachine doe dat dan ook. En als een site een pop-up advertentie heeft druk die pas weg als ie helemaal geladen is, zodat ze daar ook geld aan verdienen.
  • Promoot je referral URL's: stuur je vrienden en familie een e-mail met je referral URL en probeer ze te overtuigen dat ze ook lid moeten worden van de get paid to sites waar jij lid van bent. Als je een eigen website hebt, zet je referral URL's erop. Heb je geen site? promoot je referral URL dan via Dutchleader, Klikkaa, Superpromotie, Link Promoter of Superrotator. Of adverteer ermee op een andere site.

Met de uitleg op de voorgaande pagina's en met deze tips in je achterhoofd ben je er helemaal klaar voor om geld te gaan verdienen. Dus is het nu de hoogste tijd geworden om ook echt geld te gaan verdienen, nietwaar? Op de volgende pagina vind je Nederlandstalige sites die je in Euro's uitbetalen rechtstreeks op je bankrekening. Meldt je aan bij zoveel mogelijk sites als je wilt, het is toch gratis!! Wil je nog meer verdienen dan heeft de pagina daarna een overzicht van buitenlandse sites die in Dollars uitbetalen.

<<<< Termen enzo

˄Home˄

Verdien Euro's >>>>